Latar Belakang

 

 

 

Tujuan website ini diwujudkan adalah bertujuan untuk memberi informasi-informasi untuk semua pelawat-pelawat yang melawati website ini.Diharap segala kekurang adalah datangnya daripada saya sendiri.

Ucapan terima kasih kepada orang-orang lama PendangClanz  Mad pendang , cikgu wari , Own , Zul , Mat Rakyat_malaysia ,Solah JB dan semua yang telah menyumbangkan bagi menjayakan Pendangclanz Sc.Tidak lupa juga kepada geng-geng kedah (webchat) Rio , Delirium , eddy ,udin kernal,tomme,alun sifu , mamak belukang , Bob  , Arry , Jihadfitri dan lain-lain lagi.Ucapan terima kasih jugak kepada Team Persatuan Jantan Kaberet atas sokongan anda semua.

Terima kasih kepada semua yang telah menjayakan 193sc

 

‘Teman yang paling baik adalah apabila kamu melihat wajahnya, kamu teringat akan Allah, mendengar kata-katanya menambahkan ilmu agama, melihat gerak-gerinya teringat mati..’

 

 

Contact

Kekanda69

kekanda69@gmail.com

Melaka,Malaysia

Search site

.::: Dalam Kenangan :::.

Al-Fatihah Kepada Muhd Raudhah Bin Haji Bahari

Sesungguhnya Allah s.w.t telah menetapkan rezeki seseorang dan tiada yang terkecuali. Di sini kita akan sama-sama kongsi kunci rezeki, amalan rezeki, rezeki internet, rezeki pasif, rezeki halal, rezeki berkat dan apa-apa berkaitan menambah rezeki.

© kekanda 2010 All rights reserved.

Create a free websiteWebnode